بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه

انهدام پهپاد ارتش اوکراین در منطقه «روستوف» روسیه

در ادامه حمله‌های موشکی و پهپادی ارتش اوکراین در عمق خاک روسیه، مقامات محلی اعلام کردند که بامداد امروز چهارشنبه پدافند هوایی این کشور یک پهپاد مهاجم اوکراینی را سرنگون کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «واسیلی گلوبف» فرماندار منطقه روستوف روسیه اعلام کرد که پدافند هوایی این ارتش یک پهپاد مهاجم ارتش اوکراین را در این آسمان این منطقه رهگیری و منهدم کرده است.

 

روز دوشنبه نیز وزارت دفاع روسیه در بیانیه تازه‌ای درباره عملیات نظامی این کشور در اوکراین اعلام کرد که نیروهای روسی از آغاز «عملیات نظامی ویژه» بیش از ۱۰ هزار پهپاد ارتش اوکراین را رهگیری و منهدم کردند.

 

این بیانیه در ادامه می‌افزاید که «در مجموع ۵۵۸ فروند بالگرد، ۲۶۱ بالگرد، ۱۰۰۴۰ هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد)، ۴۴۲ سامانه موشکی ضدهوایی، ۱۴۲۹۹ دستگاه تانک و سایر خودروهای زرهی زرهی، ۱۱۸۹ راکت‌انداز چندگانه، ۷۴۷۹ توپخانه وخمپاره انداز، و همچنین ۱۶۶۶۰ خودروی تاکتیکی ویژه، از آغاز عملیات نظامی ویژه منهدم شدند.»

 

وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه نیز اعلام کرد که سامانه‌ های پدافند هوایی این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته و تنها ۲ روز پس از آن که ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین اعلام کرد کی‌یف ۳ جنگنده بمب‌ افکن روسی را سرنگون کرده، پدافند هوایی این کشور ۳ فروند جنگنده سوخو- ۲۷ و یک بمب افکن تاکتیکی سوخو- ۲۴ را در مناطق زاپروژیا (Zaporizhzhia) و دنیپروپتروفسک (Dnipropetrovsk) در جنوب شرقی اوکراین سرنگون کرده است.

 

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین پیشتر با انتشار مطلبی در شبکه های اجتماعی مدعی سرنگونی ۳ جت جنگنده روسیه توسط نیروی هوایی کشورش شده بود! بر اساس ادعای رییس جمهور اوکراین، ارتش کی یف ۳ فروند جت جنگنده سو-۳۴ نیروی هوایی روسیه را در منطقه «خرسون» سرنگون کرده بود!/ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار